Кастинг

PROJECT CHILDREN IN FOCUS in March
March 30, 2017
PROJECT “CHILDREN IN FOCUS” IN APRIL
May 1, 2017


Буден Театар објавува кастинг за учество во детската претстава “Меѓу нас” , која ќе се работи според сликите на Ване Костуранов. Претставата е без текст, се работи со движење, музика, и кукли. Актери кои имаат добри предиспозиции за сценско движење, музички спосбности, и имаат интерес кон развивање на вештини и за работа со кукли, се погодни за учество во претставата. Ве молиме пополнетиот прашалник, заедно со ваша фотографија , испратете го на budenteatar@gmail.com. Кастингот ќе се одржи во понеделник 10.04.2017 , а кандидатите ќе бидат информирани преку е-маил за локацијата на одржување.