Претставата “Меѓу нас”. ФЕНЕР 2017.

ПРОБА “ПИСМО НЕКОМУ” ВО КИНО КУЛТУРА
May 22, 2017
ФЕНЕР. ПОДДРЖЕТЕ ЈА НЕГОВАТА РЕАЛИЗАЦИЈА!
May 27, 2017

Претставата “Меѓу нас”, работена според сликите на Ване Костуранов, ќе биде премиерно прикажана на 17 Јуни, во рамките на фестивалот ФЕНЕР.