ПРОБА “ПИСМО НЕКОМУ” ВО КИНО КУЛТУРА

ФЕНЕР. Поддржете ја неговата реализација, затоа што децата се важни!
May 14, 2017
Претставата “Меѓу нас”. ФЕНЕР 2017.
May 24, 2017

21.5. 2017 ни беше 17та изведба на ПИСМО НЕКОМУ. Од нив само 4 беа во слободна продажба, останатите беа во училишта.  Илина е “Буден театарско” дете и веќе ги знае песничките од претставата подобро од Сара:) Илина е решителното девојче кое во видеото од нашата кампања за поддршка на Фенер е посилна од спомениците кои ни ги окупираа градот. ампањата за подршка на ФЕНЕР-фестивалот за детски театар е без дарители веќе 6 дена. Остануваат уште 6 дена во кои можете да го досрушите режимот на тој начин што ќе приднесете во Скопје пак да има култура. Култура за најважните-децата. Поддржете го ФЕНЕР, и докажете дека децата се важни!