2 Будни детски претстави во 1 ден

Отворен повик за менторска програма при проектот „Триаголници на соработка“
January 22, 2018
Дестинација-Креација
July 11, 2018

Нашите и ваши омилени интерактивни претстави ги играме двете во еден ден: „Палечка Малечка” од 18.00, а „Писмо Некому” од 20.00 ч. во МКЦ Клуб Ресторан.

На настанот ќе бидат изложени и фотографии на Кирил Шентевски направени за време на нашата турнеjа низ Кратовскиот и Преспанскиот регион, која се одржа во рамките на проектот „Триаголници на соработка” поддржан од Амбасада на Швајцарија во Македонија.

Резервации на budnipretstavi@gmail.com

Фејсбук настан: https://www.facebook.com/events/615771912111130/